Superfablabkamp 2019

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

superfablab2019

Superfablabkamp 2019

De eerste dag ging snel voorbij. Ontwerpen gemaakt voor de 3D-printer, zwammen in vormen gedaan om te laten groeien (hopelijk werkt het), en de bouw van een hovercraft. Telkens afgewisseld met de nodige beweging en spelletjes. Op dag 2 werden de hovercrafts verder afgewerken en een zonnecelwagen gemaakt. Voor 3 trouwe deelnemers aan onze activiteiten, hadden we een watervliegtuig en een tafelventilator op zonnecel als alternatief. Zo blijft het steeds voor iedereen leuk en boeiend. Een ijsje met dit weer is altijd welkom en dankzij de Sipwell kan iedereen voldoende fris water drinken. Dankzij UBA hebben de deelnemers een morsesleutel gemaakt en ook een FM-radio, dit laatste was wat lastig en daar moet nog verder aan gewerkt worden. In de namiddag was er een sessie scratch en arduino afgewisseld met fruitbrochettes. Op donderdag kwam Studio Bon+Jour op bezoek om ons stempels te leren maken. En in de namiddag maakte men kunst met polarisatie. De laatste dag werd afgesloten met fotobewerking met GIMP, bedrukken van een T-shirt met de bewerkte foto, en ten slotte werd er een LED-wheel gemaakt. Als tussendoortje waren er deze keer mini-pannekoekjes. Met de begeleiders Tessa Ickx, Daan Beernaert, Ella Maschelein, Amélie Van den Heede, Jasper Van Geyte, Aster De Bolle en Pepijn De Bolle

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Click here to Troubleshoot.
https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=2129849620449118