Top Vakantie – juli 2019

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Top Vakantie – juli 2019

Voor het tweede jaar op rij mogen we een kamp verzorgen voor Top Vakantie. En zeer leuke bende jongens afkomstig uit West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en de Limburg! Tinkercad en 3D-printen is al achter de rug. De tweede dag ging iedereen aan de slag met beton met Studio Bon+jour! Buiten beton zijn er nog andere alternatieve bouwmaterialen… wat dacht je van hennep en schimmels… Echt waar! Het resultaat zal wel nog enkele dagen duren. Op de derde dag werd het hoog tijd om te solderen. Bouw van een hovercraft is een goed begin. Als we CD’s op de kop kunnen tikken, dan doen we dit graag, want zo’n LEDwiel is echt wel cool! En wat een simpele tekening op papier lijkt, wordt een kunstwerkje in het hout. Op de laatste dag werden de mallen verwijderd van de betonnen vormen en kreeg de beton een leuk kleurtje. Tenslotte nog een korte introductie tot GIMP zodat iedereen een gepersonaliseerd zakje mee kan nemen naar huis. Worksbegeleiders van dienst zijn Daan Beernaert, Ella Masschelein, Amélie Van Heede, Charlie Fleurus, Yana Van Eeckhout, Aster De Bolle, Jordy Robignon en Pepijn De Bolle. 

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Unsupported get request. Object with ID '2104908456276568 albumcols=4' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException