Zomerkamp TOP-vakantie augustus 2019

Zomerkamp TOP-vakantie augustus 2019

Het 4de kamp van deze zomer is gestart, het 2de met TOP-vakantie. Na al die kampen, blijven we steeds opnieuw leuke creaties zijn voor de 3D-printer. Tekeningen en handletteren worden met de lasercutter gegraveerd op triplex van populier. En ook mallen maken en beton gieten kwamen aan bod met Studio Bon+jour. Hovercrafts maken, betekent ook de zak op de juiste manier vastmaken en zorgen dat het gewicht van de batterijhouder op de juiste plaats zit Fotobewerking met Gimp zorgt dan weer voor een ander aspect van STEAM. We blijven het maken, want zo’n LED-wheel is en blijft leuk om naar te kijken, vooral in het donker! En wie wil nu geen borstelbotje… ook gemaakt en getest om schoenen te poetsen en zelfs als rugmasseur! En een gepersoneliseerde zak met zelfbewerkte foto om te eindigen. Meer moet dat niet zijn voor ons. Met begeleiders van dienst Yana Van Eeckhout, Aster De Bolle en Pepijn De Bolle.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts.

Error: (#803) Some of the aliases you requested do not exist: 2140183719415708 albumcols=4
Type: OAuthException
Code: 803
Click here to Troubleshoot.

https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=2140183719415708