Digitaal fotografiekamp 2019

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Digitaal fotografiekamp 2019

Wie zegt dat kinderen geen interesse hebben voor natuur?! Zelfs in de bramen! šŸ˜‰ De eerste dag werd de theorie gevolgd met een grote portie natuurfografie in het Raspaillebos te Geraardsbergen. #natuurfotografie #kleinebeestjes #grotecameras De tweede dag werd er uitgebreid geoefend op portretfotografie bij de inwoners van De Maretak. Het was een zeer leuke ervaring voor iedereen en voor de senioren een uitdaging om nog eens te schommelen of op de wip te zitten. #youngmeetsold In de namiddag kwam GIMP aan beurt zodat iedereen zijn foto’s kan leren bewerken. Met dank aan de workshopbegeleiders Lisa Bilterijst, Tessa Ickx, Emma Bilterijst en Pepijn De Bolle.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Click here to Troubleshoot.