Studiedag iSTEM voor leerkrachten – 01/06/2018

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Studiedag iSTEM voor leerkrachten – 01/06/2018

De studiedag iSTEM voor Leerkrachten ging dit jaar over de Kunst van het Integreren. Er waren heel wat interessante projecten en natuurlijk ook mensen aanwezig. De workshop over zelf Apps maken, heeft ons ge├»nspireerd en jullie gaan er zeker nog van horen. iMusica is een aanrader voor het secundair onderwijs, een project waar muziek en wiskunde hand in hand gaan, informatie terug te vinden bij de lerarenopleiding van de Hogeschool UC Leuven-Limburg – UCLL. Onder begeleiding van UGent Volkssterrenwacht Armand Pien werd de MARSrover geprogrammeerd. Met ook dank voor de boeiende studiedag aan STEM voor Leerkrachten en KU Leuven Technologiecampus Gent.

https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=1509820679118685