Talentenjacht 2018 – Computers demonteren

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Talentenjacht 2018 – Computers demonteren

Het enige wat de talentenjagers vandaag nodig hadden, was een goeie schroevendraaier. Dankzij Burocenter Van Der Bracht hadden we enkele kapotte computers bemachtigd. Elk had zijn eigen “bak” om uit mekaar te halen. Elk onderdeel werd benoemd en kort besproken. Maar het terug in mekaar steken vond iedereen het leukst! Er waren wel enkel schroefjes over na het hele proces en omdat iedereen een processor mee naar huis kreeg, konden we de computers niet meer testen!. šŸ˜‰ Ook een scherm, een toetsenbord en een oude printer werden “ontleed”. De begeleiders van dienst waren Aster De Bolle en Jasper Van Geyte

https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=1496759047091515