In BSBO De Drempel pimpen ze hun schilderijtjes

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

In BSBO De Drempel pimpen ze hun schilderijtjes

Een zeer inspirerende voormiddag achter de rug… of hoe kinderen andere kinderen helpen om nieuwe dingen en talenten te ontdekken! Het klasje de Zilverreigers van BSBO De Drempel Geraardsbergen kregen “meester” Aster De Bolle met zijn “assistent” Pepijn De Bolle op bezoek om hun schilderijtjes te pimpen met LED-lichtjes. Na uitleg over het stroomdiagram kon iedereen aan de slag met alle materiaal. Ja hoor, ook deze krakken hebben zelf gesoldeerd! Glunderende gezichtjes… en iedereen terecht fier op zichzelf!

https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=1350866175014137