Kunstige schilderijtjes met LED-lichtjes

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Kunstige schilderijtjes met LED-lichtjes

Awesome!!! Geniet van deze pareltjes van kunstwerken! Na een jaar van organiseren van activiteiten zijn we nog meer overtuigd dat de talenten van kinderen onderschat worden! En we mochten een heel mooie mix van deelnemers met meisjes én jongens ontvangen voor deze zeer leuke workshop. Leen Uytterhaegen van L’arte heeft de creativiteit naar boven gehaald van de deelnemende kinderen en daarna werd het schilderij gepimpt met LED-lichtjes. De creatievelingen waren ook zeer handig met een soldeerboutje en in een mum van tijd was het circuit met schakelaartje en batterijhouder samengesteld dankzij de nodige instructies van Aster De Bolle. Dank aan Sylvie Dewaele, Katelijne Samson en Jürgen Neckebroeck voor de vrijwillige handen. Zeer leuke samenwerking met Leen Uytterhaegen en een goeie start voor nog meer leuke workshops in de toekomst! 

https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=1334841233283298