Workshop “Computationeel denken voor kleuters” – 15/01/2020

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

kleuterrobotje

Workshop “Computationeel denken voor kleuters” – 15/01/2020

CodesCool is een super interessante workshop voor kleuterleerkrachten komen geven, in samenwerking met de Bibliotheek Geraardsbergen. Een echte aanrader want de workshop was gevuld met heel veel praktische tips en een mooi overzicht van mogelijkheden en alternatieven om te gebruiken in de klas. Er werd ook heel wat ervaring gedeeld tussen de leerkrachten zelf. En er was voldoende tijd om zelf te expirementeren. #supertips #kleuters #kleuterleerkrachten #computationeeldenken #codescool #geraardsbergen #astertechnics

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons