Nieuwjaarskamp – 02-03/01/2020

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

3D printen

Nieuwjaarskamp – 02-03/01/2020

Materiaal recycleren doen we graag. Deze keer ging iedereen aan de slag met kurken en plastieke flessen. Een ronddraaiende giraf kreeg allerlei aankledingen, echt supertof. Een kleine stofzuiger maken is niet zo gemakkelijk maar ook hierin slaagde iedereen. En tussendoor werden er zelfs nog ontwerpen gemaakt voor de 3D-printer. Heel wat gemaakt in de #makerspace. Geslaagde eerste dag van het kamp en van het nieuwe jaar! Op de tweede dag, kwamen er totaal andere topics aan bod. Onder begeleding van Laurence Vandenameele kregen de deelnemers en ook de workshopbegeleiders de kans om een kunstwerkje te maken door de techniek “acryl pouring” toe te passen. En tijdens de namiddag zorgde Karen van Flore vzw voor een kruidentheekransje. Daarnaast moest iedereen aan de slag om zijn eigen shampoo, deodorant en massageolie te maken. Met dank aan de begeleiders: Ella Masschelein, Amélie Vandenheede, Jelle Vangerven en Aster De Bolle. #solderen #3Dprint #kurk #DCmotor #fablab #makerspace #geraardsbergen #stofzuiger #velleman #3dinthebox #acrylpouring #shampoo #deodorant #massageolie

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts.

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.