Paaskamp 2019

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Paaskamp 2019

Opnieuw proberen we nieuwe dingen uit en maken verschillende zaken. Het ontwerpen voor de 3D-printers doe we meestal eerst omdat het tijd vraagt om alles geprint te krijgen. De meeste deelnemers kenden al Scratch maar deze keer speelde we Scratch Unplugged. De lasercutter had het ook druk want we maakten een soort gezelschap met katapult. Verschillende soorten materiaal en machines kwamen aanbod om het boeiender te maken. De tweede dag startte met het solderen van een motortje aan een schakelaar en batterijhouder, de start voor het bouwen van een watervliegtuigje. In de namiddag werd een popcorn-machine gemaakt. Heel veel dingen dus op slechts 2 dagen tijd. Met dank aan de begeleiders: Yana Van Eechout, Kurt De Meulenaere, Aster De Bolle, Daan Beernaert, Pepijn De Bolle en Charlie Fleurus.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Load more