Maker Faire Gent 2019

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Maker Faire Gent 2019

Amaaikes!!! We hebben super leuke, interessante en boeiende mensen ontmoet en projecten gezien. Wat een weekend! Het was zelfs te druk om foto’s te maken. Maar gelukkig vind je die allemaal terug op de Facebook-pagina van maker faire Gent! Als Henk Rijckaert volgend jaar opnieuw de Maker Faire organiseert in Gent zou ik zeker op tijd de ticketten bestellen. … En we hebben er ook een leuke souvenier aan overgehouden die we uiteraard ook uitgestallen in ons fablab. Bedankt aan alle bezoekers aan onze stand het afgelopen weekend, de organisatoren van deze faire en vooral in het bijzonder de helpende handen van Tim Caudron; Yana Van Eeckhout; Tessa Ickx; Jordy Robignon en Aster De Bolle

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts.

Error: Unsupported get request. Object with ID '1985988684835213 albumcols=4' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Click here to Troubleshoot.