4de leerjaar van VBS Aspelare op bezoek

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

4de leerjaar van VBS Aspelare op bezoek

We hadden deze maand het genoegen om de 2 klasjes van het 4de leerjaar van Vrije basisschool Aspelare op bezoek te krijgen. Ze kregen een initiatie met de 3D-printers. Iedereen maakte zijn eigen ontwerp op de computer, ook de juffen en de buschauffeur! De 3D-printers van Velleman Projects en van 3dinthebox hadden hun werk om 33 ontwerpen nadien te printen. Een mini-setje met een ge-3D-printe batterijhoudertje, knoopbatterijtje en een van kleuren wisselend LED-lichtje werd ook samengesteld. Met dank aan Jurgen Neckebroeck en Aster De Bolle voor de begeleiding! 

https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=1430355897065164