Robotje

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!Ons logo en robotje

Terwijl we volop aan het nadenken waren bij de oprichting van de vzw, kregen we in augustus 2 leuke jonge dames, Lara Baeyens en Emily Ceuleneer over de vloer met de vraag of ze een muur van het fablab mochten beschilderen. Het eerste ontwerp was bijna perfect te noemen en buiten enkele zeer kleine wijzigingen mocht er aan het echte werk begonnen worden.

Met het bestuur werd er dan ook unaniem besloten om de tekening ook over te nemen als logo voor ons fablab. Na nog enkele andere ontwerpen en door het enthousiasme van Emily was het tijd om een profesionneel tekenprogramma ter beschikking te stellen om nog meer leuke kunstwerkjes voor ons fablab te ontwikkelen. Hieronder enkele foto’s van de ontwerpen en de samenwerking.

Ondertussen hebben Eva Samson en Jade De Smet ook de taak op zich genomen om de collectie met tekeningen verder uit te breiden.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Invalid OAuth access token.
Type: OAuthException