Opendeurdag

OPENDEURDAG

Voor het 3de jaar op rij organiseren we een opendeurdag.

Alle medewerkers van Astertechnics vzw wensen u graag van harte uit te nodigen voor deze opendeurdag op zaterdag 24/08/2019 van 14u00 tot 18u00.

.

Het afgelopen jaar hebben we terug heel wat zeer leuke projectjes gedaan en workshops kunnen geven. Enkele van de gerealiseerde werken zullen dan ook tentoon staan.
De opendeurdag is ook dé gelegenheid om de workshops voor te stellen van het komende werkingsjaar.

.

Er zijn doorlopend demonstraties met de 3D-printers en de lasercutter.
Ook enkele partners zullen aanwezig zijn, zoals onder andere Lisa Bilterijst Fotografie met een tentoonstelling van de foto’s genomen door de deelnemers van ons Digitaal Fotografiekamp.
Het materiaal van Velleman Projects mag niet ontbreken, zo zullen de Allbot-robotjes dansen en ook de Vertex 3D-printer en Nano en Delta 3D-printer zullen in gebruik zijn. En ook de 3 3D-printers van 3dinthebox.

.

We organiseren ook het Geraardsbergs Kampioenschap Autonoom Racen samen met Karel Bruneel van Roboton.io. Tijdens het GKAR moet je een autonome raceauto programmeren met Javascript of Blockly en ermee racen tegen de andere deelnemers in een virtuele race. Dit is een plezante manier om te leren over programmeren en engineering. Er is geen voorkennis nodig.

.

Kom ook kennis maken Scratch en Arduino.

.

Het Repair Café van Geraardsbergen komt fietsen herstellen. en er komt ook iemand alle uitleg geven over Lets, een alternatief betaalmiddel.

.

Iedereen is welkom, jong en oud.
En elk kind krijgt een leuk aandenken mee, dus neem zeker vriendjes en vriendinnetjes mee.

Met de wedstrijd kan je een waardebon van 25€ winnen voor een workshop naar keuze.
Uiteraard is er ook een versnapering en een vulkanisch drankje te verkrijgen.

.

Graag een seintje of u aanwezig kan zijn via mail: info@astertechnics.be of via ons inschrijvingsformulier op de website www.astertechnics.be

.

Wij kijken er alvast naar uit!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Instagram
YouTube