Onze partners

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!“Good business is never done by one person!”

Deze uitspraak gaat ook op voor Astertechnics. We kunnen onze projecten en workshops helaas niet in ons eentje realiseren, niet alleen op vakkundig vlak, maar ook op financieel vlak en reclamedoeleinden. Daarvoor hebben wij partners nodig. Deze kunnen jullie onderaan de website vinden of in deze post. Er wordt telkens een korte beschrijving en link naar hun website meegegeven.

Sponsor worden kan al voor 100€. Dan maken wij een houten bord met de lasercutter met het logo op, dat in onze ruimte worden opgehangen gedurende een jaar. We kunnen flyers van het bedrijf in ons fablab ter beschikking stellen, én wordt het bedrijf gedurende een jaar vermeld in alle nieuwsbrieven en op onze website als partner.

Wil je ook sponsor worden? Neem gerust contact op met ons zodat we kunnen bekijken welke samenwerking mogelijk is met u of uw bedrijf.

Partners
sponsors
  • Deboscat: Actief in bosbeheer, bosontgining en biomassa; verkoop van boomschors en houten palen; verzagen van stammen tot balken en planken, … en dit allemaal met een duurzame passie voor bomen.
  • Pan-All: Pan-All ontwerpt, vervaardigt en plaatst systeemwanden, ook wel verplaatsbare wanden genoemd.
  • Concreton: Concreton produceert kolommen en balken in gewapend beton.
  • Smismans & Akses: Uw onafhankelijk verzekeringsmakelaar en AXA Bankagentschap: praktisch en persoonlijk.
  • Seminck Gas: Bij Seminck gas kunt u terecht voor propaan en boven- of ondergrondse propaantanken.
  • Garage Antoine: Sinds 1975 heeft garage Antoine heel wat ervaring als officieel RENAULT TRUCKS dealer. Ze hebben een eigen verhuurdienst met een ruime keuze aan RENAULT Bestelwagens met rijbewijs B in verschillende varianten. 
  • Scheerlinck: Scheerlinck bvba is een familiebedrijf gespecialiseerd in bouwmaterialen, vloer -en wandtegels en de verhuur van kranen.
  • Opitec: Bij Opitec vinden niet alleen onderwijsinstellingen maar ook hobbyisten allerlei knutselbenodigheden en bouwpakketten.
  • Trotec: Trotec Laser biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 1000 hoogwaardige materiaalsoorten, speciaal ontworpen voor laser- en graveermachines voor elke toepassing, verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en met een breed scala aan oppervlakteafwerkingen.