Natuurkamp – 14-16/04/2021

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Natuurkamp 2021

Natuurkamp – 14-16/04/2021

Er zijn heel wat leuke activiteiten in en rond de natuur. Tijdens dit kamp hebben we heel wat gecombineerd. Met Veerle Jacobs gingen we op wildpluktocht, we maakten elk ons eigen schepraam gevolgd natuurlijk met het papier scheppen zelf. We ontwierpen een bloem die kan draaien op zonne-energie. Via de legende van Aang, beleefden de kinderen een avontuurlijke tocht doorheen de vier natuurelementen: water, vuur, aarde en lucht. Naast een eigen kompas maakten we nog een eigen oesterkwekerij op populierenstammetjes, koekjes met kamillebloemetjes, paardenbloemconfituur en siroop van magnolia die onze smaakpapillen verwenden.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons