Herfstkamp 2019

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

herfstkamp 2019

Herfstkamp 2019

Zeer enthousiaste deelnemers en fullhouse voor ons herfstkamp met een zeer gevarieerd programma. 3D tekeningen ontwerpen met Tinkercad en dan de printers aan het werk zetten. Met powertex werd er een grote halloween-spin gemaakt onder begeleiding van Isabelle Baeten.. Op dag 2 werden er eveneens superleuke dingen gemaakt, geknutseld, … Tine van B-Photonics / Phablabs 4.0 zorgde opnieuw voor een zeer inspirende workshop. Een coole tekening met verschillende kleuren levendig maken dankzij een lightboard waarbij de kleuren van de LEDs met behulp van Arduino worden aangestuurd. Tenslotte resulteerde de combinatie van een motortje, gerecycleerd blikje, 3D geprinte blokjes, plankjes verzaagd of met lasercutter uitgesneden tot een blikracemachientje.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Steeds met de glimlach: Amélie en Ella Masschelein
Opgeruimd staat netjes!