Nieuwjaarskamp 2019

Nieuwjaarskamp 2019

Het eerste kamp van het jaar zit er spijtig genoeg weer al op. Deze leuke groep heeft heel wat gemaakt zoals echte “makers”! De 3D-printers hadden het druk met het printen van de ontwerpen en de rondelletjes voor de grijpers. De tol gemaakt met “glow in the dark”-filament is ook super leuk geworden. Ook de lasercutter heeft ook heel wat werk verzet zoals o.a. het uitlaseren van de onderdelen van de grijper als ook de ontwerpen die iedereen heeft gemaakt met een digitaal tekenprogramma. Kaarsjes maken met speciaal kleureffect en constructies maken met spaghetti werden afgewisseld met spelletjes. Ook Ledjes werden gesoldeerd om daarna ingenaaid te worden in een muts

https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=1810096319091118

EMAIL
Facebook
Twitter
YouTube
Instagram