Herfstkamp 2018

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Herfstkamp 2018

Er stond heel wat op het programma op de eerste dag: ontwerpen in Tinkercad voor de 3D printer, Scratch unplugged spelen, solderen van een leugendetector (kitje van Velleman Projects), quiz spelen met grote drukknoppen (dankzij Gotron) en tussendoor nog wat ravotten. Op dinsdag werd er een tekening gemaakt die vervolgens werd gelaserd op een MDF-plaat, er werden spookjes gemaakt en afgewerkt met “glow in the dark” verf samen met Leen Uytterhaegen van L’arte. Het was niet voorzien in het programma maar op algemene vraag van iedereen werden er borstelbotjes gemaakt van een keukenborstel. En uiteraard waren er allerlei spellekes tussendoor. Met dank aan de begeleiders: Jasper Van Geyte, Aster De Bolle, Yana Van Eeckhout, Pepijn De Bolle, Alsammarraie Alaa en 8 vrijwilligers van ING Belgium in het kader van ING Volunteering Days.

https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=1717826444984773