Openmonumentendag – 3D geprinte oude stadsomwalling

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Openmonumentendag – 3D geprinte oude stadsomwalling

Het was een enorme uitdaging voor ons fablab om op basis van een zeer oud stadsplan, twee schilderijen en uitleg om de oude stadsomwalling te reproduceren op maquette. Al zeggen we het zelf, het resultaat mag er wezen. Het was dan ook leuk om in de eeuwenoude dierkosttoren van Geraardsbergen een demonstratie te mogen geven met één van onze 3D-printers. Op basis van bijkomende informatie zullen nog enkele aanpassingen gedaan worden aan de muur en zullen er in de toekomst nog enkele gebouwen bijgemaakt worden.

https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=1261842410583181