Demonstratie 3D printen – “Pokémon goes 3D” in de bib Lierde

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Demonstratie 3D printen – “Pokémon goes 3D” in de bib Lierde

Kinderen van 4 jaar tot en met 13 jaar zijn vandaag komen kennis maken in de bibliotheek van Lierde. Niet alleen de kinderen zelf waren onder de indruk omdat ze zelf de kans kregen om iets te ontwerpen, maar ook de ouders! Zelfs een 60+ heeft zich aan een eigen ontwerp voor een sleutelhanger gewaagd! Met dank aan Ingegno Maker Space, Tim Caudron en Hippolyte Christiaens voor de geslaagde samenwerking. Bedankt aan de bibliotheek medewerkers voor de organisatie en enthousiasme!

https://www.facebook.com/pg/astertechnics/photos/?tab=album&album_id=917609445006481