Fotografiekamp

Digitaal fotografiekamp:
6 juli t.e.m. 10 juli 2020

Om te weten hoe leuk en tegelijkertijd leerrijk het is, neem je best eens een kijkje naar onze fotoalbums van de afgelopen 3 jaar. We starten met de technische eigenschappen rond het fototoestel zelf: hoe werkt het diafragma, voor wat staat ISO, enz… We gaan terug in de tijd om uit te zoeken hoe de eerste fototoestellen werkten. De geheimen van een goede belichting komen ook aan bod. Uiteraard leert iedereen portretten maken , daarnaast gaan we ook op stap in de onmiddellijke omgeving om foto’s te maken, dit zowel in een bos en De Gavers… We laten werken met kleur en water. En hoe kan je het best snelle bewegende personen of objecten fotograferen. Of hoe laten we een model poseren? Tenslotte is er ook het digitale aspect want wie wil nu zijn foto’s niet bewerken op computer?! Hoe kunnen we foto’s bewerken, welke paketten bestaan er buiten het gekende Photoshop? Behalve bepaalde zelf genomen foto’s bewerken en “verbeteren”, worden ze ook vervormd tot gekke foto’s, enz… Foto’s kun je delen met je vrienden en familie al dan niet via de sociale media, maar bij ons kiest iedereen een foto die hij digitaal bewerkt heeft om deze dan te drukken op een T-shirt of een katoenen zak. Het technische aspect van het bedrukken van stoffen wordt ook uitgelegd. Nadat alle foto’s zijn gekozen en bewerkt wordt er gezamelijk gewerkt aan een professionele presentatie/slideshow voor het slotevent voor de ouders en grootouders.

Formules van geslaagde kampen, mag je niet snel veranderen, daarom is de fotografe van dienst is opnieuw Lisa Bilterijst.

Data: van 6 juli tot en met 10 juli 2020

Uren: Elke dag van 9u00 tot 16u00

Inschrijvingsgeld: 215 €/deelnemer (materiaal, alsook tussendoortje en drankje inbegrepen) (gelieve eigen fototoestel en dagelijks lunchpakket mee te brengen)

Vanaf 10 jaar tot en met 14 jaar

Maximum 15 deelnemers

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Facebook
Facebook
Instagram
YouTube