De jonge ontdekkers: “De 3 biggetjes” – 11/03/2020

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

De 3 biggetjes

De jonge ontdekkers: “De 3 biggetjes” – 11/03/2020

Het huis van de ‘Drie biggetjes’! Helpen jullie de biggetjes om een zo stevig mogelijke muur te bouwen zodat de wolf hem niet kan omver blazen? Heel sterke bouwvakkers gezien vandaag met sterke en mooie bouwwerken als resultaat. Dikke duim voor iedereen! Met dank aan onze partner Arteveldehogeschool om deze tweede workshop op zo’n superleuke manier tot stand te brengen! #bouwvakkers #3biggetjes #bozewolf #straffedeelnemers #iedereenblij #fablab #makerspace #geraardsbergen #kleuters

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons