De jonge ontdekkers: “We redden de dakwerkers” – 27/02/2020

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Redden van dakwerkers

De jonge ontdekkers: “We redden de dakwerkers” – 27/02/2020

De Duplo-dakwerkers hebben de hele dag gewerkt boven op het gebouw, maar ze geraken niet meer naar beneden, hun lift is stuk. Elke deelnemer heeft zijn eigen wagentje ontworpen om de dakwerkers veilig via een helling terug naar beneden te krijgen. Onderschat de kleuters niet want ze waren zeer creatief en hebben elk op hun eigen en op een goeie manier het probleem opgelost. Dikke duim voor iedereen! Met dank aan onze partner Arteveldehogeschool om deze eerste workshop van een reeks van 5 op zo’n superleuke manier tot stand te brengen! #dakwerkers #reddingsoperatie #straffedeelnemers #iedereenblij #fablab #makerspace #geraardsbergen #kleuters

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException