Stop-motion kamp 2020

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

Stopmotion kamp

Stop-motion kamp 2020

Een goeie stop-motion film begint met een goed story-board, gevolgd met veel, heel veel foto’s. En ten slotte het monteren van de film inclusief muziek. We blijven in herhaling vallen maar de deelnemers zijn enorm getalenteerd, onderschat de kinderen niet! De filmkes worden ook gepubliceerd maar hierbij al enkele sfeersfoto’s. Uiteraard met dank aan Lisa Bilterijst! #filmmakers #stopmotion #fablab #makerspace #digitalemedia #geraardsbergen

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts.

Error: Unsupported get request. Object with ID '2552148068219269 albumcols=4' does not exist, cannot be loaded due to missing permissions, or does not support this operation. Please read the Graph API documentation at https://developers.facebook.com/docs/graph-api
Type: GraphMethodException
Code: 100
Subcode: 33
Click here to Troubleshoot.