Voorbereidingen zomerkampen 2019

Een maker space voor kinderen om alles te ontdekken over technologie, elektriciteit, elektronica, 3D printen, lasercutting en zo veel meer!

voorbereiding zomerkampen

Voorbereidingen zomerkampen 2019

We zijn klaar voor de zomerkampen! Vandaag werd alles grondig gesorteerd en in de juiste bakken geplaatst met heel wat labels. Een oud materialentafeltje werd gerecupereerd en een leuk kleurtje gegeven. Wieltjes werden extra gesmeerd. Enkele van onze vorige projecten werden nog eens dubbel gecheckt. De poetsvodden kregen geen rust. De nieuwe CNC-frees werd geïnstalleerd en is nu klaar om te testen…. EN het eerste chemisch proefje is geslaagd. Met dank aan Tessa Ickx, Yana Van Eechout, Ella Masschelein, Amélie Van den Heede, Katelijne Samson, Aster De Bolle, Pepijn De Bolle, Charlie Fleurus, Jasper Van Geyte en Jordy Robignon!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException